Over Sanne


Begin 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Hiervoor dacht ik, helaas zoals velen, dat yoga suf en zweverig was… al dacht ik ergens ook dat ik de rust eigenlijk wel kon gebruiken. Wat bleek: ik vond het heerlijk! Ik had nérgens anders aan gedacht dan hoe ik daar op mijn mat stond. Mijn hoofd stond even stil. De liefde voor yoga begon.

In de loop der jaren volgde ik meerdere opleidingen en werd ik me steeds bewuster van de waardevolle werking. En dát is precies waarom ik het allerliefste yoga met je deel. Zodat ook jij er iets moois mee kan bewerkstelligen. Ik hoop je te inspireren yoga als tool te gebruiken, om de beste versie van jezelf de ruimte te geven… straal! Daar help ik je graag bij. 

Niemand is zoals jij, dat is je superkracht!

Al mediteer ik graag, ik zie mijzelf totaal niet als typische yogadocent. Ik heb niks met de stand van de maan, sterrenbeelden of geiten wollen sokken… Nee, ik ben een nuchtere docent en geloof in de pure kracht van yoga. De herhaling en structuur, de magie van meditatie door beweging, de bizarre mind+body werking bij de juiste houding en affirmaties tijdens je meditatie.

Waar ik aan de ene kant respect heb voor de oude yogaleer, vind ik het belangrijk dat er in de les/sessie ook gelachen wordt, het mag leuk zijn! Het is altijd mijn streven te zorgen voor een ontspannen sfeer, een les die voor iedereen te volgen is en een veilig gevoel op alle vlakken. Je kunt zijn wie je bent en gaat met een positief en opgelucht gevoel weer naar huis.

Find relief through yoga


Met Relevium wil ik dat brengen wat het betekent: opluchting. Of dat nou is in dat ene uurtje in de week, in een online les thuis of in een intensief traject van 6 weken met mij. Geloof het of niet, alles wat je leert op de mat, zul je steeds meer gaan toepassen in het dagelijks leven. Je zorgen zullen misschien steeds iets lichter voelen. Je leert je eigen grenzen kennen en er ook naar te luisteren. Je leert om aardig te zijn voor jezelf, om door te zetten wanneer je eigenlijk wilt opgeven. Je leert je eigen kracht kennen en opbouwen, zodat jij er staat. Je leert dat je er mag zijn en dat niet alleen.. je mag stralen! Eindelijk is daar: opluchting.

Sanne

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in het Groene Hart, in ons opgeknapte huisje. Naast mijn werk als yoga docent ben ik actief als dans/sport docent. Met plezier geef ik dan een fikse work-out of leer ik een nieuwe choreo aan.

Zo laad ik mijn batterij op

- Creatief en nauwkeurig bezig zijn
- In de tuin relaxen en werken
- Klussen in huis
- Kamperen en hiken
- Tijd doorbrengen met lieve mensen

Favoriete yogaposes

Ik houd van krachtige houdingen en uitdagende flows, juist omdat de ontspanning daarna extra fijn voelt en ik helemaal kan loslaten! Favorieten: Wassende maan, Halve wiel, Stoelhouding, Danser, Crow en natuurlijk Kindhouding (altijd en overal)