Online yoga van Relevium is eigenlijk net als een normale yoga studio, alleen volg je de lessen vanuit huis (of ergens anders) en kun je zelf de les kiezen waar je behoefte aan hebt. De lessen zijn niet live, maar opgenomen video’s en audio. Daardoor kun je een les volgen op jouw eigen tijdstip.

Ik ben fan en ik zal je vertellen waarom:
het is veel betaalbaarder (één losse les in een studio kost al gauw net zoveel als een maandabonnement van Relevium Online)
– je hoeft de deur niet uit
– je kunt die les kiezen waar jij op dat moment behoefte aan hebt
– het kost je veel minder tijd om een les te volgen gezien er geen reistijd meer is
– daarbij kun je kiezen voor een korte les wanneer je geen zin hebt in of tijd hebt voor een heel uur yoga
– het is een uitkomst tijdens het thuis werken/studeren met de korte lessen vanaf je bureau
– je kunt lekker anoniem thuis meedoen zonder dat je je per se hoeft om te kleden of klaar te maken
– je kunt spullen om je heen gebruiken om de les comfortabeler te maken
– je kunt direct vanaf je stoel of bank een meditatie volgen om te ontspannen
– en natuurlijk: je kunt een les volgen waar en wanneer jij wilt, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding

Met yoga werk je aan je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Door weer connectie te maken tussen je mind+body voel je je beter en meer en meer jezelf. Je werkt aan leren ontspannen, flexibiliteit, veerkracht, fysieke kracht en conditie, soepelheid in je spieren, grenzen verleggen of verduidelijken, uitdaging, ademtechnieken en ik kan nog wel even doorgaan. Yoga geeft je dat broodnodige moment voor jezelf, waarin je even niet op je telefoon zit, in werk of studie duikt, op de kinderen hoeft te letten, dagelijkse drukte… nee, alles draait even om jou. Wanneer is de laatste keer dat je dat gevoeld hebt?

Ik ben ervan overtuigd dat yoga iedereen iets te bieden heeft, het is maar waar je de focus op legt. 

In de shop vind je een overzicht van de lespakketten en toegang tot de volledige online studio. Kies wat bij jou past en plaats dit in het winkelmandje. Vanuit hier kun je je direct registreren en betalen via iDEAL. Door je te registreren ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Om de les fijn te laten verlopen is het handig als je een yogamatje of eventueel een zacht vloerkleed hebt om op te bewegen. Creëer een rustige plek voor jezelf waar je niet gestoord kunt worden, zet je telefoon even op stil en trek eventueel soepel zittende kleding aan. Wanneer je een meditatie luistert vind ik het fijn om dit te doen met oortjes of koptelefoon om je nog meer af te sluiten van de omgeving. Geniet van het moment voor jezelf!

Nee, je zit niet vast aan een abonnement. Je koopt toegang tot een periode naar keuze (kwartaal, halfjaar, jaar) of lespakket. Je krijgt tegen het einde van deze periode wel een mailtje ter herinnering dat de toegang bijna afloopt. 

Bij het registreren en/of aankopen van een artikel of online lessen, betaal je direct via iDEAL. Relevium werkt met Stripe om betalingen in goede gang te laten verlopen.

Je kunt de lessen volgen via mobiel, tablet, pc en Smart TV wanneer je bent ingelogd op jouw eigen account.

Nee, je kunt de lessen alleen volgen met een werkende internet verbinding, aan te raden via WiFi. Je kunt de lessen niet downloaden. .

Bij het eventuele vastlopen of haperen van een les, kan het dat je te ver weg bent van de WiFi router en het signaal dus niet sterk genoeg is. Een plekje iets dichterbij de router is meestal de snelste oplossing.

Kom je er zelf niet uit bij technische- of betalingsproblemen omtrent het account of pakket, neem dan contact op met Sanne via info@relevium.nl

Nee, dat is niet mogelijk. Wel zijn er lespakketten per thema bijv. Yoga voor thuiswerkers. Hierbij krijg je dus alleen toegang tot deze lessen. 

In de lessen doe ik mijn best om diverse opties te bieden, echter kan ik op afstand niet een houding of oefening per persoon, bijzonderheid of klacht aanpassen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en het binnen jouw grenzen bewegen. Zoals ik met regelmaat ook in de lessen zal benoemen, doe wat goed voelt voor jou. Ik bied diverse stijlen van lessen aan, waardoor er misschien toch iets voor je bij zit wat passend is op dat moment. Bij twijfel, vraag na bij je arts of andere behandelaar.

Ik ben Sanne, de docente en oprichtster van Relevium. Ik heb meerdere yoga opleidingen en trainingen positief afgerond en blijf het liefst continu in ontwikkeling om mijn yoga kennis te verbreden. Ik beoefen nu ong. 5 jaar actief yoga en inmiddels geef ik 3 jaar yogalessen, zowel online als offline. Als vrolijke, nuchtere docent, begeleid ik je duidelijk door de houdingen en bied ik opties aan waar mogelijk. Bekijk hier meer over Sanne

De webshop van Relevium hanteert de volgende spelregels:

Bestellen en betalen
Bestel via de shop de gewenste artikelen. Betalingen verlopen via iDeal. Door het bestellen en voldoen van de betaling ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

Verzending en levering
Na betaling ga ik aan de slag met jouw bestelling en ik doe mijn best deze z.s.m. te versturen.  De gemiddelde levertijd bedraagt tussen 1-4 werkdagen. 
Verzendkosten voor standaardverzending binnen Nederland: €3,95

Retour 
Wil je een artikel retour sturen of ondervind je problemen, ik help je graag! Stuur een mail naar Sanne via info@relevium.nl met hierin het ordernummer, het desbetreffende artikel en de reden van retour. Je ontvang van mij een bevestiging en omschrijving voor retourzending.
Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je de artikelen retour sturen in originele verpakking. 

  • Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour bij mij te zijn binnengekomen
  • Het artikelen moet in originele staat en/of verpakking inclusief tag verkeren
  • De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt/beschadigd
  • Wij nemen artikelen met (make-up) vlekken niet retour
  • Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest.