Yogatherapie & coaching


Voorkom, verlicht en leer omgaan met emotionele, mentale en fysieke klachten met yoga maatwerk als krachtige tool. Het is mijn missie om jongeren vanaf 14 jaar, jongvolwassenen en volwassenen die niet lekker in hun vel zitten, weer te laten stralen! Ja, met yoga!

Stel je eens voor… je volgt yogalessen waarin ieder detail op jou is aangepast. Maatwerk voor jouw wensen en dromen, aangepast aan jouw conditie en flexibiliteit, rekening houdend met jouw manier van leven, eventuele blessures of onderliggende problemen. Ik begeleid en ondersteun je met precies die houdingen en accenten die jou vooruit helpen in je ontwikkeling.

Maar het draait niet alleen om yoga. Er is ruimte voor een veilig gesprek waarin jij eindelijk je verhaal kwijt kan. We gaan samen op zoek naar mentale of fysieke blokkades en maken een plan zodat jij weer beter in je vel komt!

Herken je je in 1 of meer van de volgende klachten?
Dan kan yogatherapie jou helpen!

Maatwerk in 1:1 yoga brengt je nog zóveel meer dan een ‘gewone’ yogales.
Behalve dat yoga heel erg leuk is, heeft het een ontzettend bijzondere werking. In de loop der jaren volgde ik meerdere opleidingen en deed ik mijn eigen practice. Mede door mijn intensieve, persoonlijke ontwikkeling, werd ik me steeds bewuster van de waardevolle werking van yoga. Daarom geloof ik er ook in dat slechts 1 les al een verandering te weeg kan brengen. Kun je nagaan wat een persoonlijk plan, waarin ik je zorgvuldig begeleid en ondersteun, met je doet.  

Door de combinatie van kennis en ervaring, durf ik af te gaan op mijn intuïtie. Het verbinden met en continue afstemmen op de persoon naast me is daarbij het belangrijkste. Ik bekijk als yogatherapeut namelijk niet alleen de specifieke klacht, maar het grote geheel van jou als mens. Zowel vanuit traditionele yoga, als de moderne/wetenschappelijke kijk op klachten, problematiek en levenswijzen. Dit maakt het plaatje compleet.  

Doe wat past bij jou, niet wat past bij een ander.

Yogatherapie in het kort

Intakegesprek

Een uitgebreide kennismaking van ca. 70 min. waarin we dieper ingaan op je wensen en jouw verhaal, we doen een fysieke check m.b.t. adem, kracht, flexibiliteit en balans. En we bepalen concreet jouw hulpvraag, zodat ik een mooi plan kan maken. Ook doen we al yoga en krijg je vaak al oefeningen mee naar huis.

Plan op maat

Ik ga nu aan de slag met jouw behandelplan. Ik combineer geschikte pranayama (ademoefeningen), yogahoudingen en ontspanning & meditatie tot persoonlijke yogaseries. Ook bekijken we wat haalbaar is voor jou om thuis te doen, belangrijk, zo boost je jouw ontwikkeling enorm!

5 Sessies

In de 5 yogatherapie sessies van ca. 60 minuten die volgen leer ik je de op maat gemaakte yogaseries. Tijdens de sessies blijven we afstemmen zodat wat we doen, nog blijft aansluiten op jouw gevoel en op weg naar een mooi 'resultaat'. Er is ruimte voor jouw vragen, input en het delen van je ervaringen.

Oogkussentje

Betaal je in 1 keer? Dan krijg je gratis een echt Relevium oogkussentje t.w.v. €14,95. Heerlijk zacht, handgemaakt en met een lichte lavendelgeur. Hiermee kun je optimaal ontspannen, meditaties luisteren of heerlijk in slaap vallen. Wist je dat ontspanning 9 van de 10 keer een huiswerkopdracht is?!

Huiswerk online

Fijne, voor jou geschikte, oefeningen en houdingen uit de lesseries, video's en/of audiobestanden, online terug te vinden. Zodat je ook thuis kunt bewegen en jouw ontwikkeling een boost kan geven. Een belangrijk onderdeel in yogatherapie, want voor verandering is tijd, herhaling en aandacht nodig.

Mededeling:
I.v.m. met het starten van een nieuwe opleiding, kan ik op dit moment helaas geen nieuwe cliënten aannemen. 
Op deze pagina is te lezen wanneer ik weer start met nieuwe trajecten.